Angela Rusu - Buna Ziua Oameni Buni
6 359. Angela Rusu - Joaca omule si bea...by Angela Rusu - Joaca-Ma Bade Ilie 361. Angela Rusu - LA BIRTU DE LA SOSEA 362. Angela Rusu - LA BIRTUTU DIN PADURE ## 363. Angela Rusu - La butioul din camara 364. Angela Rusu - La multi ani fetia mea 365. Angela Rusu - La multi ani, fetita mea! 366. Angela Rusu - La multi ani,fetita mea! 367. Angela Rusu - La portita din gradina 368. Angela Rusu - Luati Oameni Buni Si Beti 369. Angela Rusu - Lume,lume stai nu trece 370. Angela Rusu - Lumea-i buna si rea...by Angela Rusu - M-AS MARITA CU BADEA 372. Angela Rusu - MAI BARBATE ASCULTA BINE 373. Angela Rusu - Merg pe drum si-mi vad de viata 374. Angela Rusu - Mi-a placut sa chefuiesc [ Angela Rusu - Mi-s tanara si petrec 376. Angela Rusu - Mii de intrebari imi pun Angela Rusu - NEVESTE CA NOI 378. Angela Rusu - Neveste 379. Angela Rusu - Norocul [@Top-Muzica.Net] 380. Angela Rusu - Nu e avere lasata 381. Angela Rusu - Nu ma da maicuta-n foc 382. Angela Rusu - Nu-s tiganca dar imi place [ ] 383. Angela Rusu - Oameni am venit la voi 384. Angela Rusu - Oameni, am venit la voi 385. Angela Rusu - Omule,viata-i ca marea [ ] 386. Angela Rusu - Omule cit esti pe lume 387. Angela Rusu - OMULE MAI OM BOGAT 388. Angela Rusu - Omule vita-i ca mierea 389. Angela Rusu - Omule, viata-i ca marea 390. Angela Rusu - ORICATI BANI TU AI AVEA 391. Angela Rusu - Paharul tuica si vinul(etno chef bun) 392. Angela Rusu - Paharut fara de glas 393. Angela Rusu - PE VALEA SOMESULUI 394. Angela Rusu - Petreci azi, petreci si maine(etno chef bun) 395. Angela Rusu - PLANGE INIMIOARA MEA 396. Angela Rusu - Saracie blestemata 397. Angela Rusu - Sculati,sculati boieri mari 398. Angela Rusu - Si-am venit la oameni buni 399. Angela Rusu - Spune-mi tu inima mea
Angela Rusu - Buna ziua oameni buni
Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furluso.com%2F2udHaq&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2gv2tCZiY9-VJILVZSxSxB
23 1162. ECOU Botosani - Foaie verde siminoc ECOU Botosani - Hai Costica, hai la joc ECOU Botosani - Sarba de la Prut ECOU Botosani - Stau in loc si ma gandesc EIFFEL 65-BLUE (LA BUDILA) Elegance - 62 Trec i ELEGANCE - Blestem...sanie cu zurgalai...ciuleandra Elena Merisanu & Ion Dolanescu - Lasa-ma doamne sa mor Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu - Suflecata pan' la brau Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu - Zarzarica, zarzarea Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu ################# Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu - #####################e Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu - Cui nu-i place dragostea ELENA MERISOREANU & ION DOLANESCU - Dar-ar naiba in tine dra Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu - Femeia, muzica si vinul (Bea bea nu te lasa Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu - Femeia, muzica, vinul Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu - Noi suntem romani Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu - Pe la noi de sarbatori (fav) Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu - Zarzarica, zarzarea ########### Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu-#############i Elena Merisoreanu & Ion Dolanescu-Asa beu oamenii buni######### Elena Munteanu si Maria Ciobanu - Isus in curand va veni Elena Munteanu si Maria Ciobanu - Pana cand galeata la fantana ELISABETA TURCU - Ce mai nunta, ce mireasa ELISABETA TURCU - NASULE, MARIA TA Elisabeta Turcu - Adu mai crasmare vin ELISABETA TURCU - Adu, mai crasmare, vin Elisabeta Turcu - Ard-o Focul Dragostea Elisabeta Turcu - Aseara vantul batea Elisabeta Turcu - Baiatul Mamii, Baiat Elisabeta Turcu - Bine-ar face Mamele Elisabeta Turcu - Cand eram tanara floare Elisabeta Turcu - Ce Frumos e Iubitul Elisabeta Turcu - Cine vinde flori in piata Elisabeta Turcu - Citesc In Steluta Mea Elisabeta Turcu - Colea-n vale-n gradinita Elisabeta Turcu - Cu neica mergeam pe vale Elisabeta Turcu - De-acasa cand vine dor Elisabeta Turcu - De-acasa cand vine dorul Elisabeta Turcu - Dragoste de-o vara
29 1429. FRATII PAUN - INVARTITA DE LA DAMUC FRATII PAUN - PADURE VERDE PADURE FRATII PAUN - RUSEASCA DE LA BACAU fratii paun-sarba de la stanita Fratii Petreus - Asa beau oamenii buni Fratii Petreus - Asa Beau Oamenii Buni Fratii Petreus - Maramuresana Fratii Petreusi - Invartite din Maramures Fratii Radulescu - De esti suparata Fratii Reut - Am si inima si bani A@ Fratii Reut - Asta-i Nunta Fratii Reut - Bat-o vina-nsuratoare FRATII REUT - Ce esti lume dusmanoasa Fratii Reut - Hai s-o facem lata H ### Fratii Reut - Hora MOLDOVA TROMPETA ### Fratii Reut - Hora De Nunta H ## FRATII REUT - Hora din Bosanci Fratii Reut - Hora din Florinta Fratii Reut - Hora lu` Peshte FRATII REUT - Rau ii pare codrului Fratii Reut - Sarba Din Stroiesti Fratii Reut - Sarba Din Udesti Fratii Reut - Sarba Reutilor Fratii Reut - SARBA VANATORILOR S ## Fratii Reut - Suflet de roman H ### frica mi-e ca mor ca miine Frumoasa-i vecina noastra Fuego & Irina #@#@#@#@####@#] Fuego & Irina Loghin - Valurile vietii #@#@#@#@#@# Fuego & Irina Loghin - Valurile Fuego - La toti ni-i greu [ ] FUEGO SI IRINA LOGHIN - CURGE PRAHOVA LA VALE FUEGO SI IRINA LOGHIN - DE-AS TRAI CA BRADUN MUNTE FUEGO SI IRINA LOGHIN - EU SUNT MAMA, EU COPILU FUEGO SI IRINA LOGHIN - FOAIE VERDE DE ALUN FUEGO SI IRINA LOGHIN - LUME, LUME FUEGO SI IRINA LOGHIN - MA DUC NEICUTA LA HORA FUEGO SI IRINA LOGHIN - MAICUTA VREA SA MA INSOR FUEGO SI IRINA LOGHIN - MAMA UNDE ESTI FUEGO SI IRINA LOGHIN - MAMA, UNDE ESTI FUEGO SI IRINA LOGHIN - MI-AII DAT MAMA CINTECUL 041b061a72