top of page

Peterjanvanderburgh Group

Public·9 members

Rio Crtani Film Na Hrvatskom Download


Rio crtani film na hrvatskom download
Rio je animirani film iz 2011. godine koji prati avanture plavog ara Blu-a, koji je jedan od posljednjih preživjelih svoje vrste. Blu je odrastao u Minnesoti sa svojom vlasnicom Lindom, ali kada saznaju da postoji još jedna plava ara u Brazilu, odlaze u Rio de Janeiro kako bi je upoznali i spasili vrstu od izumiranja. Međutim, Blu i njegova nova prijateljica Jewel se nađu u nevolji kada ih otme skupina krijumčara ptica, koji žele prodati rijetke papige na crnom tržištu. Blu i Jewel moraju pronaći način da pobjegnu iz kaveza, upoznaju nove prijatelje i otkriju ljepote Rija.
Rio Crtani Film Na Hrvatskom Download


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ft.co%2FPOHOiQRZYG&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw3aqmDA--B-xtT2wndqssN2Rio je zabavan i šaren crtani film koji nudi puno humora, akcije i glazbe. Film je režirao Carlos Saldanha, koji je poznat po radu na serijalu Ledeno doba. Glasove likovima su posudili Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Jamie Foxx, Will.i.am, George Lopez i drugi. Film je bio veliki uspjeh kod publike i kritike, te je zaradio preko 480 milijuna dolara širom svijeta. Film je dobio i nominaciju za Oscara za najbolju originalnu pjesmu za "Real in Rio".


Ako želite pogledati Rio crtani film na hrvatskom, možete ga pronaći na nekim online platformama za gledanje filmova ili ga preuzeti putem torrenta. Međutim, morate biti oprezni jer neke od tih stranica mogu sadržavati viruse ili nelegalan sadržaj. Preporučujemo vam da koristite pouzdane i sigurne izvore za gledanje ili preuzimanje filma, kao što su [MojTV.hr] ili [YouTube]. Na tim stranicama možete pronaći Rio crtani film na hrvatskom sa kvalitetnom slikom i zvukom, te uživati u ovoj simpatičnoj priči o ljubavi, prijateljstvu i slobodi.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page